Σύνοψη

Γεννήθηκα το 1982 και μεγάλωσα στο Αγρίνιο.

Το 2006 αποφοίτησα από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και συνέχισα τις σπουδές μου στο Τμήμα Γεωγραφίας του University College London (UCL), από όπου αποφοίτησα το 2007 με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Διατήρηση της Φύσης (MSc Conservation).

Το 2009 ξεκίνησα τη συνεργασία μου με την εταιρεία ΟΙΚΟΜ Μελετητική Περιβάλλοντος ΕΠΕ με κύρια αντικείμενα την εκπόνηση Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και την καταγραφή και αξιολόγηση στοιχείων του φυσικού περιβάλλοντος στο πεδίο (χλωρίδα, πανίδα, τύποι οικοτόπων).

Μετά από 5 χρόνια αποφάσισα να επιστρέψω στο πανεπιστήμιο και να ασχοληθώ με το κύριο ερευνητικό μου ενδιαφέρον, την οικολογία και τη διατήρηση της χερσαίας ερπετοπανίδας. Στη διδακτορική μου διατριβή, με επιβλέποντα τον Επ. Καθηγητή Π. Παφίλη (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Βιολογίας, Τομέας Ζωολογίας και Θαλάσσιας Βιολογίας), ασχολούμαι με τις οικολογικές, συμπεριφορικές και φυσιολογικές προσαρμογές ερπετών υπό διαφορετικά επίπεδα θήρευσης.

Παράλληλα, δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της οικολογίας πεδίου και της διαχείρισης περιβαλλοντικών μελετών, έργων και προγραμμάτων.

Μπορείτε να κατεβάσετε το αναλυτικό βιογραφικό μου κάνοντας κλικ στο εικονίδιο